Kdo si hraje...

Přesně tak - kdo si hraje, nezlobí. Takže já mám teď zřejmě období mimořádně vzorného chování, neboť jsem si hrál celý víkend. Doufám, že mi to Ježíšek patřičně spočítá pod vánočním stromečkem. Vánoční vsuvka je nutná, neboť jsem byl dnes v Globusu a tam už běží nabídka vánočních ozdob, dárků a podobně na plné pecky. Ale to odbíhám od tématu, jak je mým milým zlozvykem.

Celý víkend jsme strávili na bratrem zapůjčené chatě a věnovali se deskovým hrám. Odjíždíme takhle od rodin většinou třikrát do roka a bereme se sebou hry, které si na pravidelném čtvrtečním hraní zahrát nestihneme, případně jsou to libůstky vhodné pouze pro opravdové šílence a tak se s nimi přesouváme mimo civilizaci. A to už je spoiler na první velkou hru, která byla na programu tento herní víkend, v pořadí již pátý.

Ale vezmu to od začátku - vyrazilo nás pět, mimo obvyklou sestavu zůstal kvůli rodinným povinnostem "epický" Honza, velký návrat ohlásil Kubík, který byl naposledy hned na první této akci a vyrazil s námi i nováček Radek II. K tomu si tedy připočítejte mne, Petra a Radka I a máte náš kvintet kompletní. V pátek odpoledne jsme první dorazili já a oba Radci, všichni fanoušci karetky LCG LOTR, než přijeli Petr s Kubou, stihli jsme dvakrát zahrát, přesněji prohrát, prý nejtěžší zatím vydaný scénář.

Po šťastném shledání všech účastníků a lehké večeři jsme se pustili do dlouho odkládané Civilizace. Musím říct, že se mi tahle deskovka hodně líbila a i když si ji asi nekoupím, určitě si ji rád zahraji znovu. Na dobrou noc jsme si dali starou známou oddychovku - Mafia City. Ráno jsme vytáhli hexový papír a dvanáctimetrové roboty, přesněji jejich modely - Battletech je nejstarší  hra, která s námi jezdí a na jejích herních mechanismech je to poznat. Vyhodnocování útoků v až pěti různých tabulkách při jediném výstřelu, to je hra pro celé muže s nervy z oceli. Do hry jsme si vložili odjezd na oběd a krátkou procházku, jako vždy s cílem Litomyšl. Po návratu jsme ještě na chvíli nažhavili reaktory bitevních OBRů, ale hlavním programem večera byla Battlestar Galactica, semikooperativní hra inspirovaná stejnojmenným seriálem. Lidstvo tentokrát nemělo šanci - vystaveno chladnému a nemilosrdnému vesmíru zahynulo pod útoky Cylonů již v polovině cesty.

Podle knih G. R. R. Martina vznikl nejen seriál v produkci HBO, ale také desková hra Hra o trůny. Hra přesně pro nás - uzavírání dohod mezi hráči a jejich porušování, to v našem podání hodně připomíná atmosféru původních knih. Aliance severu - Starkové, Greyjoyové a Lannisteři nakonec udolala silné jižní spojenectví (Baratheonové a Tyrrelové), i když Baratheonové agresivním výpadem na Sever málem zvrátili celou hru v posledním kole. To už byla skoro neděle, ale ještě jsme se vyhecovali k jedné dlouhé partii Timeline a po ní dokonce k hře Creationary. Pět dospělých chlapů, lego a nějaký ten alkohol - to je ve dvě ráno zaručený recept na podařenou zábavu.

Dnes se nám moc vstávat nechtělo, ale stejně jsme dokázali kolem jedenácté rozjet hru Historia. Hra má na krabici napsáno trvání 120 minut, my jsme zvládli její premiéru za necelou hodinu, takže jsme pojali silné podezření, že buď jsme opravdu úžasní hráči nebo něco hrajeme špatně. Pátraní po správném výkladu pravidel jsme si nechali na doma a po rychlém úklidu a obvyklém zhodnocení odehraných her každým účastníkem (Civilizace vyhrála) jsme vyrazili domů.

PS: Teď už díky Radkovi I víme, že Historia se opravdu hraje trochu jinak, takže nás určitě čeká na únorové akci s číslem 6.

K článku "Kdo si hraje..."

FastLoansOnly

Hello!
Can you please tell me how I can get an online microloan till payday today?
I have already made it on the site through your telegram channel: FastLoansOnly
Some details I would like to clarify.
Thank you in advance, Michelle

Huge discounts, fall heir to your website up and tournament at a low price!

Hello! Crazy discounts, hurry up!
We are Drop Dead Studio and our goal is to help companies achieve impressive sales results through automated marketing.
I. [b]We sell fresh databases for GSA Search Engine Ranker.[/b]
• The databases are updated monthly through 24/7 parsing and by connecting purchased databases from other sources.
• You have the option to purchase a one-time fresh database or pay for a lifetime subscription for updates.
[i][b]ATTENTION![/b][/i] 40% discount only until 04/10/2024!
When applying, please indicate the promotional code [i][b]DD40%[/b][/i] in telegram: [i][b]@DropDeadStudio[/b]![/i]

II. [b]We sell fresh databases for XRumer 19.0.18 — 23.0.3 StrongAI.[/b]
• The databases are also updated monthly through 24/7 parsing and by connecting purchased databases from other sources.
• You have the option to purchase a one-time fresh database or subscribe for lifetime updates.
[i][b]ATTENTION![/b][/i] 40% discount only until 04/10/2024!
When applying, please indicate the promotional code [i][b]DD40%[/b][/i] in telegram: [i][b]@DropDeadStudio[/b][/i]!

III. [b]We sell our own premium databases for XRumer 19.0.18 — 23.0.3 StrongAI.[/b]
• The databases are updated monthly and compiled by us through selection of all databases + including fresh ones specifically for active links, or in the case of contact forms, those links where your advertisement will be sent to the website owner.
[i][b]ATTENTION![/b][/i] 40% discount only until 04/10/2024!
When applying, please indicate the promotional code [i][b]DD40%[/b][/i] in telegram: [i][b]@DropDeadStudio[/b][/i]!

IV. [b]We are selling the remaining activation keys for GSA Search Engine Ranker.[/b]
• The activation keys are still available with us from the closed department that used this software, as we have fully transitioned to XRumer.
[i][b]ATTENTION![/b][/i] 2 keys left for sale activation key for GSA Search Engine Ranker with a 50% discount! Write to us in telegram: [i][b]@DropDeadStudio[/b][/i]!

V. [b]We can also help you choose and configure servers and virtual machines.[/b]
• We have 7 XRumer licenses running simultaneously 24/7, and we can also assist with setting up XRumer and Xevil.

Test, just a test

Hello. And Bye.

Test, just a XRumer 23 StrongAI test...

Hello.

This post was created with XRumer 23 StrongAI.

Good luck :)

заговор на торговлю на соль - отзывы о 89842861265 - настоящие маги в москве

Мой опыт с магией Романа Петровича на сайте nfkts545.ru привел меня к размышлениям о силе веры и силе воли. Заказав заговор на процветание в бизнесе, я увидел, как магия может стать поддержкой и помощью в достижении своих целей. Этот опыт научил меня верить в себя и свои возможности. Писать напрямую в ватсап можно по номеру 8 (984) 286-12-65.


-заговор на торговлю - если настоящие маги отзывы
-заговор на хорошую торговлю читать - проверенный реальный маг 89842861265
-заговор на торговлю в магазине - заговор на торговлю читать на рабочем nfkts545.ru
-заговор на успешную торговлю
-заговор на хорошую торговлю на рынке
-заговор на торговлю на рабочем месте
-заговор на мак на торговлю
-------------------------------------------------------
-заговор на хорошую торговлю
-сильный заговор на хорошую торговлю
-заговоры на хорошую торговлю для продавца

Hello, writing about your the prices

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Hi write about price for reseller

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

EXPERIENCE THE THRILL OF KITESURFING AT ALGARVE KITE CENTER

<The Best Kitesurfing Spot in Algarve
Located in the beautiful coastal town of Lagos, Portugal, Algarve Kite Center is renowned as the best kitesurfing spot in the Algarve region. With its ideal wind conditions, stunning beaches, and clear blue waters, this spot offers the perfect setting for an exhilarating kitesurfing adventure.

Whether you're a beginner or an experienced kitesurfer, Algarve Kite Center has something to offer for everyone. The spot is suitable for all skill levels, making it a popular choice among kitesurfing enthusiasts from around the world.

Immerse yourself in the breathtaking natural beauty of the Algarve while enjoying the thrill of kitesurfing at this top-notch spot. Prepare to be amazed by the incredible views and adrenaline-pumping rides that await you at Algarve Kite Center.

инга райская отзывы маг рунолог - как делают приворот на мен

инга райская маг рунолог отзывы

Инга Райская помогла мне избавиться от долговременной порчи, которая мешала моему здоровью и успеху. Она проявила высокий профессионализм и эмпатию в своей работе. Теперь я чувствую себя освобождённым и благодарным ей за это.






-инга райская маг отзывы
-действия мужчины после приворота
-инга райская рунолог отзывы
-действия создается званый фантом человека можете попытаться сделать приворот самостоятель
-инга райская отзывы маг рунолог



номера приворота город димитровград

Cool, I've been looking for this one for a long time

thanks, interesting read

Přidat nový příspěvek